Om oss

Söker du professionell, personlig och glädjefull städhjälp för ditt hem? Vi är ett mindre städföretag i Onsala som gärna hjälper dig. Mjuka värden är viktiga för oss och vi tror att gemenskap och arbetsglädje gynnar både oss och dig som kund.

När vi har roligt på jobbet hittar vi nya sätt att utveckla vår service. Vi tar uppdrag i Onsala, Vallda, Särö och Kungsbacka och snart även i Åsa och Frillesås. Genom att serva ett mindre geografiskt område hinner vi med fler kunder. Dessutom sparar vi på miljön.

Sara

Mitt namn är Sara och det är jag som en gång i tiden startade upp Saras Hemservice och driver det än idag med stort engangemang och mycket glädje. Det är en lycka att varje dag få möjlighet att jobba tillsammans med mina goa kolleger och våra fantastiska kunder. Kvalitet, noggrannhet, den personliga kontakten och servicen är något som vi ständigt jobbar med. När jag inte arbetar tillbringar jag min tid med mina barn och vår härliga lille hund hemma i Västra Hagen.

Maryam

Mitt namn är Maryam. Jag är 37 år och bor i Kållered. Jag är född och uppvuxen i Iran, så mitt modersmål är persiska. I Iran jobbade jag inom service och försäljning och jag har även erfarenhet som personlig assistent. Jag har bott i Sverige sedan tre år tillbaka, och har under denna tid studerat svenska och även arbetat med bland annat kontorsstädning. Jag är en väldigt social och positiv person och har lätt för att samarbeta med andra människor. På min fritid umgås jag med mina vänner, promenerar ofta, och tycker även om att spela badminton. Jag ser nu fram mot att tillsammans med mina kolleger hjälpa er att få det fint hemma.

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är 32 år och bor i Onsala med min sambo och våra två barn. Jag är en tjej med ett stort hjärta där det rymmer mycket kärlek för mina nära och kära. Jag är en noggrann, ansvarsfull och positiv tjej med massa energi. Gör gärna för mycket där jag prioriterar alla andra framför mig själv. Jag ser sällan några problem bara lösningar. Mitt stora intresse just nu i livet är våra två barn, inredning och att pyssla och fixa i vår trädgård.

Diana

Mitt namn är Diana och jag är 19 år. Jag är adopterad från Colombia och uppvuxen samt bosatt här i Onsala. Det som betyder mest för mig är att få finnas där för andra, så därför har jag mest jobberfarenhet från yrken där jag fått möta och ta hand om folk i alla åldrar. Att få göra någon glad är det jag alltid strävar efter, så därför är jag mycket lyhörd och ser till att allt jag gör är kvalitativt och noggrannt. Jag ser helst livet ur ett positivt perspektiv och glaset som halvfullt. Mina nära och kära beskriver mig som väldigt glad, social och lite lillgammal. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj samt sjunga och dansa, då de är två stora intressen. 🥰

Josefine

Mitt namn är Josefine och är 34 år. Bor i Vallda med min sambo och två bonusbarn. På fritiden umgås jag med familj och vänner, spenderar mycket tid i naturen. Är en glad, ordningsam och social person som gillar att ha roligt och få andra att må bra!

Emma

Jag heter Emma och är 34 år och bor i Vallda med min man och våra tre barn. På fritiden gillar jag att baka och dekorera tårtor. Jag bakar mycket ihop med min tvillingsyster. Gillar att umgås mycket med min familj och vänner.

Nongrak

Hej mitt namn är Nongrak, men jag kallas för Lucky. Jag är 43 år och kommer från Thailand. Jag har tre barn. På fritiden gillar jag att laga mat och älskar att lyssna på musik. Jag tycker om att jobba och vara aktiv.

Emelie

Hej jag heter Emelie! Jag är 28 år och bor i Kungsbacka. Jag är en social tjej som älskar att jobba med människor. På fritiden umgås jag med mina barn och nära och kära! När jag får tid över så kollar jag gärna på serier eller gymmar. 👍😊