Om oss

Söker du professionell, personlig och glädjefull städhjälp för ditt hem? Vi är ett mindre städföretag i Onsala som gärna hjälper dig. Mjuka värden är viktiga för oss och vi tror att gemenskap och arbetsglädje gynnar både oss och dig som kund.

När vi har roligt på jobbet hittar vi nya sätt att utveckla vår service. Vi tar uppdrag i Onsala, Vallda, Särö och Kungsbacka. Genom att serva ett mindre geografiskt område hinner vi med fler kunder. Dessutom sparar vi på miljön.

Sara

Mitt namn är Sara och jag startade mitt företag 2012. Jag har under större delen av mitt liv arbetat i butik, både som butiksbiträde och som butikschef. Jag bor i Västra Hagen i Onsala tillsammans med min man, våra två barn och vår lilla katt.

När jag är ledig tillbringar jag mesta tiden hemma tillsammans med familjen och vänner och utöver det så tränar jag en hel del. Släkt och vänner i min omgivning beskriver mig som en person med extremt mycket energi. Jag försöker att se positivt i det mesta och vänder gärna motgångar till något som jag istället kan lära mig av. Jag är en glad och positiv person som vill alla väl, både djur och människor.

Josefin

Mitt namn är Josefin, jag är 21 år och bor i ett litet samhälle i utkanten av Kungsbacka. Där bor jag tillsammans med min innekatt Luna. Jag älskar att möta nya människor och är mån om alla. Mitt arbete inom vården har lärt mig att värna om varandra, alltid tänka positivt och gärna ha ett stort leende på läpparna. På fritiden älskar jag att vara ute i naturen, träna och träffa min familj och vänner. Jag har även ett stort intresse för djur och har under min uppväxt haft ett antal djurvänner. I övrigt är jag en sprallig, go och glad tjej 🌸

Elin

Mitt namn är Elin, jag är 21 år och bor i ett litet samhälle utanför Kungsbacka. Där bor jag i naturen med både skog och slingor där jag brukar promenera då detta är något jag tycker om. Mina tidiga erfarenheter inom handel har lärt mig att alltid bemöta människor med ett stort leende, att alltid tänka positivt och att alltid göra de bästa av situationen. Om folk skulle beskriva mig med tre ord så tror jag att de skulle säga att jag är framåt, glad och en bra lyssnare. På fritiden tycker jag om att hålla mig aktiv då fotboll är en stor del av mitt liv. Jag är i övrigt en glad och positiv tjej! 🌸

Maryam

Mitt namn är Maryam. Jag är 37 år och bor i Kållered. Jag är född och uppvuxen i Iran, så mitt modersmål är persiska. I Iran jobbade jag inom service och försäljning och jag har även erfarenhet som personlig assistent. Jag har bott i Sverige sedan tre år tillbaka, och har under denna tid studerat svenska och även arbetat med bland annat kontorsstädning. Jag är en väldigt social och positiv person och har lätt för att samarbeta med andra människor. På min fritid umgås jag med mina vänner, promenerar ofta, och tycker även om att spela badminton. Jag ser nu fram mot att tillsammans med mina kolleger hjälpa er att få det fint hemma.