Om oss

Söker du professionell, personlig och glädjefull städhjälp för ditt hem? Vi är ett mindre städföretag i Onsala som gärna hjälper dig. Mjuka värden är viktiga för oss och vi tror att gemenskap och arbetsglädje gynnar både oss och dig som kund.

När vi har roligt på jobbet hittar vi nya sätt att utveckla vår service. Vi tar uppdrag i Onsala och Vallda. Genom att serva ett mindre geografiskt område hinner vi med fler kunder. Dessutom sparar vi på miljön.

Sara

Mitt namn är Sara och det är jag som en gång i tiden startade upp Saras Hemservice och driver det än idag med stort engangemang och mycket glädje. Det är en lycka att varje dag få möjlighet att jobba tillsammans med mina goa kolleger och våra fantastiska kunder. Kvalitet, noggrannhet, den personliga kontakten och servicen är något som vi ständigt jobbar med. När jag inte arbetar tillbringar jag min tid med mina barn och vår härliga lille hund hemma i Västra Hagen.

Maryam

Mitt namn är Maryam. Jag är 37 år och bor i Kållered. Jag är född och uppvuxen i Iran, så mitt modersmål är persiska. I Iran jobbade jag inom service och försäljning och jag har även erfarenhet som personlig assistent. Jag har bott i Sverige sedan tre år tillbaka, och har under denna tid studerat svenska och även arbetat med bland annat kontorsstädning. Jag är en väldigt social och positiv person och har lätt för att samarbeta med andra människor. På min fritid umgås jag med mina vänner, promenerar ofta, och tycker även om att spela badminton. Jag ser nu fram mot att tillsammans med mina kolleger hjälpa er att få det fint hemma.

Sandra

Mitt namn är Sandra och jag är 32 år och bor i Onsala med min sambo och våra två barn. Jag är en tjej med ett stort hjärta där det rymmer mycket kärlek för mina nära och kära. Jag är en noggrann, ansvarsfull och positiv tjej med massa energi. Gör gärna för mycket där jag prioriterar alla andra framför mig själv. Jag ser sällan några problem bara lösningar. Mitt stora intresse just nu i livet är våra två barn, inredning och att pyssla och fixa i vår trädgård.

Saga

Hej! Mitt namn är Saga och jag är 20 år gammal. Jag bor i Onsala med min familj och våra två hundar. Något som ligger mig varmt om hjärtat är djur och skidåkning! På fritiden gillar jag att träffa vänner, gärna med ett glas bubbel i handen ?

Emma

Jag heter Emma och är 34 år och bor i Vallda med min man och våra tre barn. På fritiden gillar jag att baka och dekorera tårtor. Jag bakar mycket ihop med min tvillingsyster. Gillar att umgås mycket med min familj och vänner.

Emelie

Hej jag heter Emelie! Jag är 28 år och bor i Kungsbacka. Jag är en social tjej som älskar att jobba med människor. På fritiden umgås jag med mina barn och nära och kära! När jag får tid över så kollar jag gärna på serier eller gymmar. ??

Nongrak

Hej mitt namn är Nongrak, men jag kallas för Lucky. Jag är 43 år och kommer från Thailand. Jag har tre barn. På fritiden gillar jag att laga mat och älskar att lyssna på musik. Jag tycker om att jobba och vara aktiv.

Anne

Mitt namn är Anne och bor i Vallda med sambo och våra två tollarhundar. Gillar att vara ute på långa promenader i skogen/balsam för själen. Umgås gärna med nära o kära över en fika eller en god middag. Arbetar även som personlig assistent.