Om oss

Söker du professionell, personlig och glädjefull städhjälp för ditt hem? Vi är ett mindre städföretag i Onsala som gärna hjälper dig. Mjuka värden är viktiga för oss och vi tror att gemenskap och arbetsglädje gynnar både oss och dig som kund.

När vi har roligt på jobbet hittar vi nya sätt att utveckla vår service. Vi tar uppdrag i Onsala, Vallda, Särö och Kungsbacka. Genom att serva ett mindre geografiskt område hinner vi med fler kunder. Dessutom sparar vi på miljön.

Sara

Mitt namn är Sara och jag startade mitt företag 2012. Jag har under större delen av mitt liv arbetat i butik, både som butiksbiträde och som butikschef. Jag bor i Västra Hagen i Onsala tillsammans med min man, våra två barn och vår lilla katt.

När jag är ledig tillbringar jag mesta tiden hemma tillsammans med familjen och vänner och utöver det så tränar jag en hel del. Släkt och vänner i min omgivning beskriver mig som en person med extremt mycket energi. Jag försöker att se positivt i det mesta och vänder gärna motgångar till något som jag istället kan lära mig av. Jag är en glad och positiv person som vill alla väl, både djur och människor.

Maryam

Mitt namn är Maryam. Jag är 37 år och bor i Kållered. Jag är född och uppvuxen i Iran, så mitt modersmål är persiska. I Iran jobbade jag inom service och försäljning och jag har även erfarenhet som personlig assistent. Jag har bott i Sverige sedan tre år tillbaka, och har under denna tid studerat svenska och även arbetat med bland annat kontorsstädning. Jag är en väldigt social och positiv person och har lätt för att samarbeta med andra människor. På min fritid umgås jag med mina vänner, promenerar ofta, och tycker även om att spela badminton. Jag ser nu fram mot att tillsammans med mina kolleger hjälpa er att få det fint hemma.

Jessica

Mitt namn är Jessica. Jag är 20 år och är uppvuxen i natursköna Onsala tillsammans med min älskade familj. Jag är en glad, jordnära och trygg tjej. Mina vänner skulle nog beskriva mig som en väldigt god lyssnare med ett varmt hjärta på rätt plats. På fritiden umgås jag mycket med vänner och tycker om att vara ute i naturen. Svampplockning och matlagning är två av mina intressen. Även musik har tagit en stor plats i mitt hjärta. Jag gick hantverkslinjen frisör på gymnasiet och har dels därifrån, och från mina tidigare erfarenheter inom serviceyrket, lärt mig att möta alla olika typer av kundbemötande med en positiv inställning och ett leende på läpparna 🌸

Josefin

Mitt namn är Josefin, jag är 21 år och bor i ett litet samhälle i utkanten av Kungsbacka. Där bor jag tillsammans med min innekatt Luna. Jag älskar att möta nya människor och är mån om alla. Mitt arbete inom vården har lärt mig att värna om varandra, alltid tänka positivt och gärna ha ett stort leende på läpparna. På fritiden älskar jag att vara ute i naturen, träna och träffa min familj och vänner. Jag har även ett stort intresse för djur och har under min uppväxt haft ett antal djurvänner. I övrigt är jag en sprallig, go och glad tjej 🌸

Karolina

Jag heter Karolina och är 31 år gammal. Jag har bott i Sverige i tre år med min sambo. Jag älskar djur och ridning. Jag är lärare med utbildning, så jag vet att en trevlig atmosfär på jobbet är mycket viktig för arbetsmiljön och de anställda. Jag är en lugn och glad person, jag gillar att träffa människor. På min fritid älskar jag att läsa böcker och jag är intresserad av fotografering.

Malin

Mitt namn är Malin och jag är 39 år gammal uppvuxen i Västra Frölunda, men bott i Kungsbacka sedan jag var 24. Jag är en positiv och glad person som alltid sätter kunden i första hand. På fritiden är jag mest med min familj. Ett av mina största intressen är film. Jag har jobbat med städ sedan 2014 och i mitt arbete är jag både noggrann och observant.

Hannah

Mitt namn är Hannah, jag är en glad 35-åring, född i Malmö. Efter fem spännande år på Grönland så bor jag i Hanhals utanför Kungsbacka tillsammans med min man. Jag har mestadels jobbat med städ och service i mitt arbetsliv. Naturen och vackra solnedgångar är något av det bästa jag vet. På min fritid vill jag gärna vara tillsammans med nära och kära och skratta och ha kul, men njuter också av lugn och ro.

Alicia

Mitt namn är Alicia och är 23 år gammal. En glad och positiv skåning ut i fingerspetsarna. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min sambo. Jag skulle beskriva mig själv som noggrann och lojal. Efter att arbetat i butik några år har jag lärt mig att ett leende på läpparna alltid smittar av sig. Jag älskar att röra på mig och har väldigt mycket energi. För mig är det viktigt att man trivs och har det roligt på jobbet. 🌸