Våra priser

Vi utmanar oss själva genom att inte skriva avtal med bindningstid. Vi arbetar för att ständigt utveckla och förbättra kvalité, service och trygghet för just dig. En missnöjd kund är ett nederlag för oss och innebär att vi på något sätt brustit i våra överenskomna arbetssätt. Vi tar inte någon framkörningsavgift för kunder i Onsala och Vallda. För boende i Särö och Kungsbacka tar vi en framkörningsavgift på 80:-. Du betalar inget extra för material och städprodukter.

Skulle du av någon anledning behöva säga upp en städning tillfälligt på kort varsel, tex vid sjukdom, så önskar vi få reda på detta senast 24 timmar innan den planerade städtiden. Du kan då meddela detta via sms, mail eller genom ett samtal. Om inte en uppsägning sker i tid kommer en faktura att skickas. Läs om säkerhet och trygghet för dig som kund här.

Du betalar..

270 kr/h (inkl moms), med rutavdrag
540 kr/h (inkl moms), utan rutavdrag

Fakturering sker i slutet av varje månad genom mail.
För kunder i Särö och Kungsbacka har vi en framkörningsavgift på 80:-. Ingen framkörningsavgift i Onsala och Vallda.

Vi erbjuder fönsterputs och då anlitar vi Såklart. Vi bokar tid så att den utförs i samband med städningen. Mer information och priser hittar du här (fakturering sker från Såklart).